www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Termenele și conditiile de utilizare

Termenele și condițiile de utilizare, respectiv alte aspecte de ordin legal pot fi regăsite în secțiunile de mai jos!

logo_fara_fundal_color.png

Termene și condiții de utilizare website

Website-ul www.AlinaToncean.com reprezintă atât o sursă generală de informare (identitatea virtuală a afacerii) referitoare la o serie de aspecte de ordin personal și profesional în legătură cu serviciile (dermopigmentare sprâncene, pleoape și buze; tratamente; traininguri), din domeniul Beauty, oferite de Alina TONCEAN, cât și o platformă online pe care pot fi realizate programări online și rezervate locuri la trainingurile intensive de specialitate organizate lunar în diferite locații.

 

Platforma online este deținută de către Toncean Mirela Alina Întreprindere Individuală (C.U.I. 20679195), cu sediul în Mun. Reghin, str. Iernuțeni, bl. 22, ap. 11, jud. Mureș, cu obiectul principal de activitate 9602 (Coafură și alte activități de înfrumusețare), iar gestionarea ei poate fi realizată prin colaboratori și parteneri (S.C. eMeMeM SMART Residence S.R.L. & S.C. MMM World Trade Company S.R.L.).

 

Prin accesarea acestui website, precum și consultarea documentelor, textelor ori materialelor foto-video expuse pe acesta, utilizatorul (vizitatorul, clientul) confirmă că a citit și a acceptat, implicit, Termenele și condițiile de utilizare - „În calitate de utilizator, sunt de acord cu toate termenele și condițiile expuse!”

Programările online pot fi realizate de către fiecare utilizator în parte, iar acestea reprezintă o metodă simplă, eficientă și rapidă prin care să fie accesate serviciile oferite prin intermediul platformei. O parte din activități (servicii), pe lângă faptul că pot fi programate online, acestea pot fi achitate în integralitate online, responsabilitatea procesării plăților căzând în sarcina procesatorului de plăți Stripe, iar aspectele de ordin tehnico-juridic pot fi consultate aici : https://Stripe.com/en-ro/privacy .

 

În concret, platforma noastră NU colectează și NU procesează direct datele confidențiale/personale aferente cardului tău bancar, toate acestea fiind în responsabilitatea procesatorului de plăți, menționat anterior!

Rezervarea locurilor, privind participarea la trainingurile organizate de către Alina TONCEAN, va putea fi realizată online, în condițiile expuse mai sus - similare programărilor online. Plățile aferente pot fi realizate online în aceleași condiții expuse anterior.

Alte aspecte de ordin tehnic și legal privind platforma în care a fost dezvoltat website-ul, în completare cu cele existente, pot fi consultate aici: https://www.Wix.com/about/terms-of-use .

 

Drepturile de proprietate intelectuală sunt deținute de Toncean Mirela Alina Întreprindere Individuală și pe unele componente de S.C. eMeMeM SMART Residence S.R.L. & S.C. MMM World Trade Company S.R.L., iar datele și informațiile expuse pe platformă au scop informativ, urmând ca alte detalii și aspecte de ordin organizatoric să fie realizate de personalul desemnat ce va presta serviciile solicitate, răspunderea fiind astfel delegată către fiecare persoană ce gestionează activitatea în cauză.

Datele cu caracter personal ale clienților vehiculate prin intermediul platformei online sunt și vor fi respectate în condițiile expuse la secțiunea Politici de confidențialitate. În general, utilizatorii website-ului (clienți, potențiali clienți) fac parte din categoria persoanelor fizice, ce doresc să cunoască mai multe aspecte ori să rezerve serviciile oferite de Alina Toncean și/sau colaboratorii/partenerii săi, dar, într-o altă măsură, se adresează și profesioniștilor din domeniu cărora le poate furniza sau recomanda produse și servicii de specialitate (traininguri ori alte produse specifice acestui domeniu de activitate) – indirect acestea fiind și scopurile în care se prelucrează datele cu caracter personal ale clienților (în principal, pentru furnizarea de produse și servicii).

 

Aceste date sunt procesate doar cu consimțământul tău (utilizatorului platformei) – vezi mai multe detalii aici: Politici de Confidențialitate.

 

Alte aspecte: Nu suntem răspunzători de nicio daună, directă sau indirectă, produsă utilizatorilor în urma utilizării acestei platforme online, fie că este vorba de omisiuni, întreruperi de curent, viruși sau orice alți factori ce pot influența negativ experiența utilizatorilor pe website. Platforma oferă by default setările, design-ul și informațiile corecte pentru o experiență cât mai plăcută pentru utilizator, motiv pentru care nu suntem răspunzători de unii factori, externi sau interni (erori), ce nu intră în responsabilitatea și atribuțiile noastre.

 

S-au depus și se depun eforturi consistente pentru ca toate materialele, detaliile și informațiile la momentul publicării pe website să fie cât mai complete și corecte, însă unii factori externi le pot influența negativ, sens în care nu ne asumăm anumite pagube ce pot decurge din acestea.

Orice neclarități, întrebări, solicitări sau probleme cu privire la utilizarea platformei și nu numai, vă rugăm să ni le transmiteți în scris (office@AlinaToncean.com), iar, în eventualitatea oricărei neînțelegeri, litigiu sau aspect contradictoriu, acestea vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În alte cazuri excepționale, legislația română și instanțele aferente vor putea fi în măsură să rezolve aceste eventuale plângeri, litigii sau dispute.

Nu suntem responsabili de notificarea prealabilă a utilizatorilor în momentul modificării oricăror condiții de utilizare aferente platformei.

Ofertele și campaniile active, în general, au Regulamente și Condiții specifice, care se completează cu informațiile furnizate în celelalte secțiuni: Politici de confidențialitate
 ; Regulamente campanii.

De asemenea, toate elementele, materialele, datele și informațiile website-ului sunt congruente cu legislația în vigoare, respectiv cu normele, procedurile și aspectele ce pot fi regăsite în celelalte secțiuni: Politici de confidențialitate
 ; Regulamente campanii.