www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Oferte speciale

Participarea, în orice calitate (invitat, sarbatorit), la orice fel de eveniment, presupune o minima pregatire, atât din punct de vedere vestimentar, cât si estetic.

logo_fara_fundal_color.png

Evenimente speciale

Participarea, în orice calitate (invitat, sarbatorit), la orice eveniment special (nunta, botez, zi de nastere, petrecere, etc.) din viata ta sau a celor apropiati, presupune o minima pregatire, atât din punct de vedere vestimentar, cât si estetic la nivelul capului (par, ochi, ten, buze) si mâinilor (unghii).


Pentru a veni în ajutorul tau, îti oferim un pachet complet, prin care sa ai toate aceste servicii asigurate, cu o singura deplasare în salonul nostru!

Detaliile importante în ceea ce priveste pregatirea participarii la un eveniment special consta în accesarea urmatoarelor categorii de servicii: par (spalat; vopsit; tuns; aranjat); ochi (pensat, vopsit, stilizat sprâncene; machiat pleoape - chiar si micropigmantare; aplicare de gene false*); buze (conturare; micropigmentare cu efect continuu de ruj sau luciu); ten (pudrare, fond de ten, ascundere si retusare imperfectiuni ale fetei), manichiura (stilizat, vopsit) si relaxare (masaj).

*Genele false individuale sunt special create pentru o aplicare simpla cu efect maxim!

Oferta promotioanala eveniment special - pachet complet (1.500 RON)

Verifica disponibilitatea echipei noastre înainte de evenimentul tau, aici!

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Ziua nuntii...

Detaliile importante în ceea ce priveste pregatirea viitoarelor mirese pentru ziua nuntii consta în parcurgerea urmatoarelor categorii de servicii: par (spalat, vopsit; tuns; aranjat); ochi (pensat, vopsit, stilizat sprâncene; machiat pleoape - chiar si micropigmantare; aplicare gene false*); buze (conturare; micropigmentare cu efect continuu de ruj sau luciu); ten (pudrare, fond de ten, ascundere si retusare imperfectiuni ale fetei), manichiura (stilizat, vopsit) si relaxare. 

*Genele false individuale sunt special create pentru o aplicare simpla cu efect maxim!

Oferta promotioanala mireasa - pachet complet pentru mireasa (1.500 RON)

Verifica disponibilitatea echipei noastre înainte de data evenimentului tau, aici!

Echipa de Cosmetică / Make Up

www.AlinaToncean_edited.jpg

Alina TONCEAN

  • Facebook
  • Instagram

Cu o experiență mai mare de 17 ani în acest domeniu, în activitatea mea, practic, mă gândesc de ce are nevoie o femeie ca să arate perfect și astfel fac tot ce este nevoie pentru ca clientele mele să fie mulțumite.

Mai multe detalii despre mine...

Ioana ROMONTI.jpg

Ioana DAN (ROMONTI)

  • Facebook
  • Instagram

Cu o experienta de ...

Programare