Machiajul semipermanent este folosit pentru:

- accentuarea sprâncenelor;

- corectia formei sprâncenelor, în functie de fizionomia fetei.

 

Durerea este absolut personalizata: sunt persoane care au pragul durerii mai mic si altele care rezista eroic.

 

Intensitatea durerii depinde de mai multi factori: starea psihica actuala, hormoni, oboseala si zona în care se executa tatuajul cosmetic.

 

Însa, având în vedere rezultatul final, 1-2 ore de disconfort (neplacere) merita pentru un machiaj impecabil.

Microblading.jpg
logo_fara_fundal_color.png

Sprâncenele

RAMA CHIPULUI TĂU

- SECRETUL FRUMUSEȚII TALE -

Ochii si buzele sunt cele care ne încadreaza chipul, de aceea aspectul lor trebuie sa fie mereu perfect.

Treci la sectiunea Pleoape

Treci la sectiunea Buze

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Sprâncenele au rolul a sublinia expresivitatea ochilor si reprezinta poate cel mai de pret accesoriu al fetei. Din acest motiv, ele trebuie pretuite si îngrijite la adevarata lor valoare.

Datorita faptului ca ochii, implicit

sprâncenele, sunt primul element al chipului la care ne uitam când cunoastem pe cineva, este foarte important ca acestea sa arate mereu perfect.

Acestea, în forma lor, pot sa-ti aduca atât lumina si armonia pe chip, cât si sa te îmbatrâneasca cu ani.

Mai exact, forma acestora te poate face sa arati mai tânara, sa pari mai senina sau mai încruntata, sa ai trasaturi feminine sau masculine sau sa pari mai îmbatrânita.

Astfel, sprâncenele sunt cele care ne definesc chipul, de aceea este foarte important sa fie mereu îngrijite.

PENSATUL...

EXTREM DE PASIONATA DE TOT CEEA CE ÎNSEAMNA SPRÂNCENE

Serviciul de pensat se afla în top 3 servicii, cu gradul cel mai mare de fidelizare, din domeniul beauty.

 
Ceea ce ne face unici în acest serviciu este faptul ca trebuie sa lucram foarte detaliat si precis.

 

Pensatul presupune foarte multa rabdare.

 

Un alt factor este viziunea, pe care unii oameni o au mai mult sau mai putin dezvoltata, însa aceasta se poate educa cu multa munca. Mai tine foarte mult de îndemânare, deoarece crearea unei forme perfect conturate cu ajutorul pensetei necesita îndemanare si atentie.

Diferenta dintre un artist si o persoana care se straduieste o va face talentul, cu care ne nastem sau nu, însa acesta nu se educa.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Sprâncenele joaca un rol extrem de important în modul în care arati si pot influenta starea ta aparenta de spirit.

Un look impecabil pleaca de la detaliile importante la care trebuie sa fim întotdeauna atente. Astfel, daca-ti doresti sa ai un look potrivit fiecarei ocazii, nu-ti poti neglija sprâncenele.

Acestea joaca un rol important în comunicare, dezvaluindu-ne emotiile si trairile, iar o forma corecta a acestora poate cunoaste o expresivitate infinita.

Toate femeile merita sa arate impecabil, iar sprâncenele perfecte sunt secretul unei imagini de invidiat. Acestea, parctic, ne definesc chipul, motiv pentru care trebuie sa avem grija de ele.

STILIZARE SPRÂNCENE

O forma potrivita a sprâncenelor îti va lumina foarte placut ochii si îti va pune în valoare trasaturile.

Indiferent de tendinte, acestea trebuie sa fie cât mai frumos arcuite si cât mai simetrice cu putinta, iar forma lor nu trebuie sa se abata foarte mult de la cea naturala.

În cazul în care nu esti multumita de sprâncenele tale, daca ai sectiuni unde nu îti creste parul sau daca le-ai tot subtiat si pensat gresit, atunci corectia lor prin machiaj semipermanent poate reprezenta o solutie.

Stilizarea si reconstructia sprâncenelor se realizeaza prin utilizarea diferitelor tehnici: tatuaj cosmetic, tehnica „fir cu fir” (microblading) si tehnica pudrata (Powder Effect Eyebrows).

La realizarea unei sprâncene trebuie sa tinem cont în egala masura de grosimea sprâncenelor (raportat la marimea fetei), de lungimea acestora (în raport cu marimea ochilor), distanta dintre ele sau de zona în care asezam punctul maxim de arcuire.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

MACHIAJUL SEMIPERMANENT

 

- TATUAJ COSMETIC -

Sprâncenele îti pot crea un look superb sau dimpotriva, îl pot strica, în functie de modul în care sunt stilizate de catre un specialist. Ele îti pot micsora ochii când de fapt nu este cazul sau pot crea ideea unei fete încruntate când de fapt esti foarte relaxata. Acesta este motivul pentru care este esential sa fim foarte atente atunci când ne îngrijim sprâncenele.


Machiajul semipermanent, parte din categoria tatuajelor cosmetice, poate schimba cu totul aspectul sprâncenelor, dar si al întregii fete, ochii fiind, astfel, clar evidentiati.

Acesta se realizeaza cu o paleta de culori special create pentru sprâncene si se alege nuanta cât mai adecvata parului si pielii, pentru un aspect cât mai natural posibil.

Chiar daca ai parul închis la culoare, totusi, nu opta pentru negru când îti alegi culoarea machiajului semipermanent pentru ca îti va înaspri trasaturile.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

MICROPIGMENTARE SPRÂNCENE


- RECONSTRUCTIA SPRÂNCENELOR PRIN TEHNICA „FIR CU FIR” -

Frumusetea presupune sa-ti pui în evidenta calitatile. Sprâncenele perfect conturate si un zambet frumos, pot face pe oricine sa arate bine!

Micropigmentarea se diferentiaza fata de tatuaj prin modul de lucru mai blând, calitatea deosebita a culorilor si adâncimea mai mica a implantarii. Prin aceasta metoda, sprâncenele vor avea un aspect mai natural.

Micropigmentarea sprâncenelor poate acoperi cicatricile, iar tehnica „fir cu fir", practic, reproduce firul de par, astfel încat rezultatul sa fie unul fidel si natural.
 

Micropigmentarea „fir cu fir” se potriveste si se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa arate impecabil, dar, în acelasi timp, natural, cu un look fresh în orice moment al zilei.

Concret, reconstructia sprâncenelor „fir cu fir” înseamna implantarea si micropigmentarea culorilor sub piele, astfel încât sa fie construita o iluzie optica ale unor fire de par naturale pentru îndesirea, refacerea si definirea sprâncenelor.

Aceasta tehnica îmbunatateste trasaturile pozitive si le mascheaza pe cele negative. Micile "interventii" în locurile potrivite vor fi suficiente pentru o mare schimbare.

Sprâncenele au rolul de a aduce lumina si tinerete chipului. Însa, încercând sa le tot modifici, le strici si nu îsi mai revin, iar micropigmentarea este o solutie demna de luat în seama.

Ochii sunt fereastra sufletului. Look-ul ochilor, cartea de vizita a personalitatii tale, poate fi amplificat si de un aspect bine definit al sprâncenelor.

Întretinerea sprâncenelor ar trebui sa devina, în timp, parte din ritualul permanent si firesc de înfrumusetare al oricarei femei.

 Tehnica „fir cu fir” se adreseaza tuturor femeilor între 15 - 80

ani, fiind potrivita persoanelor care:
- au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaj;
- nu au timp, nu stiu sau nu au rabdare sa se machieze;
- îsi doresc sa arate bine tot timpul;
- au nevoie de reconstructie sau definiri.


În activitatea noastra, utilizam echipamente noi adecvate evolutiei tehnologiei de la acest moment.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

RECOSTRUCTIE SPRÂNCENE BARBATI

Din pacate exista si cazuri în care, din anumite motive, barbatii ramân fara sprâncene.

 

Am încercat sa-i redau încrederea de sine acestui barbat reconstruindu-i sprâncenele prin micropigmentare ”fir cu fir”, chiar daca aceasta tehnica nu este indicata la sprâncenele unde nu exista fire.

Mai mult decât atât, barbatul în cauza avusese un tatuaj vechi scos cu laser, pielea era deja arsa si, din acest motiv, pigmentul a prins foarte greu.

Acesta este rezultatul!

MICROPIGMENTARE SPRÂNCENE
- TEHNICA CU EFECT PUDRAT „POWDER EFFECT EYEBROWS” -

Sprâncenele joaca un rol esential în fizionomia fetei. Ca sa stralucesti, forma acestora trebuie sa fie neaparat perfecta. 


Forma sprâncenelor poate înfrumuseta un chip...
De aceea, este foarte important sa le acordam o mare atentie pentru ca ele sa se transforme într-un accesoriu menit sa contureze placut fizionomia si sa îi ofere un farmec deosebit.

Fara sprâncene corect realizate în functie de fizionomia fetei, orice alta metoda de înfrumusetare este incompleta.


Stilizarea sprâncenelor este un aspect important din viata tuturor femeilor.
 

Daca esti una dintre persoanele care adora ca sprâncenele ei sa fie mereu blenduite si pudrate, atunci tehnica de micropigmentare cu efect pudrat (POWDER EFFECT EYEBROWS) este ceea ce cauti.

O mare problema o reprezinta tatuajele vechi realizate cu pigmenti permanenti care, în timp, îsi schimba culoarea si afecteaza radacina firului de par (fire care pot fi pierdute). Din fericire exista solutii: o neutralizare corecta a tatuajului si o micropigmentare prin tehnica powder aduce naturalete chipului.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Pentru mine, o adevarata provocare ramâne corectia tatuajelor cosmetice.

 
Daca ai avut nesansa ca în trecut sa optezi pentru un tatuaj machiaj (semi)permanent realizat la nivelul sprâncenelor, probabil ai observat ca, în timp, pigmentul are tendinta sa se degradeze, iar culoarea sa se transforme în gri, rosu, violet sau indigo.

Indiferent care sunt motivele care stau la baza degradarii culorii machiajului (semi)permanent, un lucru este clar: un tatuaj vechi nereusit este inestetic si trebuie îndepartat.

 
In cazul de fata, tatuajul a fost îndepartat prin neutralizare si camuflare, apoi am reusit prin intermediul tehnicii powder sa-i redam o forma corecta si o culoare corespunzatoare firelor de par.


Forma sprâncenelor este extrem de importanta! În cazul în care acestea sunt prea subtiri, ele nu mai sunt în armonie cu trasaturile... arata un aspect agresiv, inestetic si imatur. Daca greseala asupra sprâncenelor a fost realizata printr-o micropigmentare, atunci tehnica POWDER poate fi ce mai buna solutie de reparare!


Corectia tatuajelor vechi ma fascineaza foarte mult, deoarece îmi da posibilitatea sa reinventez lucrari vechi de micropigmentare in unele moderne... îmi ofera sansa sa intru în competitie cu mine si sa sa-mi depasesc limitele... îmi da ocazia sa vad în fata mea un chip frumos, luminos si armonios... si, mai ales, am bucuria de a vedea stralucirea din ochii clientelor si sa simt fericirea din sufletul lor! 

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Sprâncenele groase sunt din nou la moda. Daca vrei sa fii si tu în trend, însa aspectul actual al sprâncenelor tale nu se înscrie în acest curent îti voi arata ce trebuie sa faci pentru a avea sprâncene groase si frumoase! 
 

Daca vrei ca firele de par ale sprâncenelor sa creasca mai repede, încearca doua solutii naturiste: uleiul de ricin (ulei minune) sau vaselina (produs pe baza de petrol). 

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Concluzii...

Modificarile minore asupra sprâncenelor au un efect major asupra aspectului integral al fetei, facând-o sa para mai luminoasa, mai odihnita, mai tânara.
 

Dorinta fiecarei cliente, pentru mine, este o provocare si ma bucur de fiecare data când reusesc sa schimb ceva la înfatisarea lor si sa aduc trasaturile chipului în armonie.

Ca sa stralucesti trebuie neaparat sa ai o forma perfecta la nivelul sprâncenelor!

Conturarea lor este o modalitate foarte buna de schimbare a look-ului în bine.

Concurenta în acest domeniu este una acerba, însa prin experienta, profesionalism si calitate, reusim sa ne dezvoltam activitatea din ce în ce mai mult, ba chiar sa ne extindem într-o noua locatie ce va fi inaugurata în urmatoarea perioada.

Sper ca te simti frumoasa astazi!

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Esti pasionata de cosmetica si îti doresti sa profesezi în acest domeniu?

Urmeaza trainingul meu si vei afla toate secretele acestei activitati!