Concluzii...

Modificarile minore asupra buzelor au un efect major asupra aspectului integral al fetei, facând-o sa para mai luminoasa, mai odihnita, mai tânara.
 

Dorinta fiecarei cliente, pentru mine, este o provocare si ma bucur de fiecare data când reusesc sa schimb ceva la înfatisarea lor si sa aduc trasaturile chipului în armonie.

Ca sa stralucesti trebuie neaparat sa ai o forma perfecta la nivelul buzelor!

Conturarea lor este o modalitate foarte buna de schimbare în bine a look-ului.

Concurenta în acest domeniu este una acerba, însa prin experienta, profesionalism si calitate, reusim sa ne dezvoltam activitatea din ce în ce mai mult, ba chiar sa ne extindem într-o noua locatie ce va fi inaugurata în urmatoarea perioada.

 

Va astept cu nerabdare si entuziasm, dragele mele cliente, sa va pot oferi buze frumoase tot timpul, în nuante naturale si cu o usoara iluzie de volum!
 

Sper ca te simti frumoasa astazi!

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Esti pasionata de cosmetica si îti doresti sa profesezi în acest domeniu?

Urmeaza trainingul meu si vei afla toate secretele acestei activitati!

logo_fara_fundal_color.png

Buzele

RAMA CHIPULUI TĂU

- SECRETUL FRUMUSEȚII TALE -

Ochii si buzele sunt cele care ne încadreaza chipul, de aceea aspectul lor trebuie sa fie mereu perfect.

Treci la sectiunea Sprâncene

Treci la sectiunea Pleoape

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Datorita faptului ca buzele sunt printre primele elemente ale chipului la care ne uitam când cunoastem pe cineva, este foarte important ca acestea sa arate mereu perfect.

Forma acestora te poate face sa arati mai tânara, sa pari mai senina sau mai încruntata, sa ai trasaturi feminine sau masculine sau sa pari mai îmbatrânita.

Astfel, buzele sunt cele care ne definesc chipul, de aceea este foarte important sa fie mereu îngrijite, voluminoase si aspectuoase.

În ultimii ani, buzele au devenit, mai mult ca oricand, un simbol al senzualitatii si frumusetii. Forma, culoarea si marimea buzelor pot "vorbi" pentru si despre tine. 

Buzele joaca un rol extrem de important în modul în care arati.

Un look impecabil pleaca de la detaliile importante la care trebuie sa fim întotdeauna atente. Astfel, daca-ti doresti sa ai un look potrivit fiecarei ocazii, nu-ti poti neglija buzele.

Acestea joaca un rol foarte important în comunicare, dezvaluindu-ne emotiile si trairile, iar o forma corecta a acestora poate cunoaste o expresivitate infinita.

Toate femeile merita sa arate impecabil, iar buzele perfecte sunt secretul unei imagini de invidiat. Acestea, parctic, ne definesc chipul, motiv pentru care trebuie sa avem grija de ele.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

MACHIAJUL SEMIPERMANENT LA NIVELUL BUZELOR

 

- TATUAJ COSMETIC -

Buzele îti pot crea un look superb sau dimpotriva, îl pot strica, în functie de modul în care sunt stilizate de catre un specialist.


Machiajul semipermanent, parte din categoria tatuajelor cosmetice, poate schimba cu totul aspectul buzelor, dar si al întregii fete.

Acesta se realizeaza cu o paleta de culori special create pentru buze si se alege nuanta cât mai adecvata celorlalte elemente ale fetei, pentru un aspect cât mai natural posibil.


Cu ajutorul unui contur de buze semipermanent iregularitatile sunt usor ascunse.
 

În cazul în care îti doresti buze frumos conturate ori daca vrei sa le maresti putin volumul, atunci solutia este machiajul semipermanent.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Machiajul semipermanent este folosit pentru:

- corectia formei buzelor asimetrice;

- sublinierea conturului buzelor.

Durerea este absolut personalizata: sunt persoane care au pragul durerii mai mic si persoane care rezista eroic.

 

Intensitatea acestei dureri depinde de mai multi factori: starea psihica actuala, hormoni, oboseala si zona în care se executa tatuajul cosmetic.

 

Însa, având în vedere rezultatul final, 1-2 ore de disconfort (neplacere) merita pentru un machiaj impecabil.

Acest tip de machiaj este recomandat femeilor active, care vor sa reduca timpul de machiaj sau persoanelor ale caror buze nu prezinta o forma bine definita.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Frumusetea presupune sa-ti pui în evidenta calitatile.

 

Buzele perfect conturate si un zambet frumos, pot face pe oricine sa arate bine!
 

În functie de ce ai nevoie, poti alege una dintre cele 3 proceduri:

1. Machiaj semipermanent al conturului buzelor: daca buzele tale sunt simetrice, egale si bine vascularizate, poti încerca un machiaj semipermanent la conturul buzelor, în cadrul caruia se pigmenteaza doar conturul natural al acestora.


2. Machiaj semipermanent pentru contur si marimea buzelor: daca conturul natural al buzelor tale este inegal sau asimetric si ai buzele subtiri, poti încerca conturul cu marire de buze. Practic, acolo unde este nevoie se redeseneaza/corecteaza conturul buzelor si se pigmenteaza spre centrul buzei. În acest fel, buzele vor fi simetrice si vor da impresia de volum.

3. Pigmentarea totala a buzelor: cel mai bun efect îl are pigmentarea totala a buzelor, prin care se obtine impresia de volum, astfel ca buzele cu un look sters devin vizibile, senzuale si vor arata îngrijite tot timpul, indiferent de situatie.

Prin redesenarea conturului buzelor, folosind metoda machiajului semipermanent, iregularitatile sunt usor ascunse, iar marirea sau micsorarea buzelor se realizeaza cu usurinta.


În vederea identificarii celei mai bune nuante, respectiv forme privind conturul buzelor, esteticiana te va consilia si îti va propune formele si culorile potrivite, în functie de trasaturile tale.

 

Esteticiana îti propune, însa tu alegi forma finala.


Astfel, tatuajul cosmetic al buzelor va putea produce o schimbare majora în înfatisare.

Cel mai bun efect îl are pigmentarea totala a buzelor, prin care se obtine impresia de volum, buzele cu un look sters devin vizibile si senzuale, aratând îngrijite tot timpul, indiferent de situatie.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Buze vindecate dupa 2 ani de la realizarea lor!

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Micropigmentare buze cu efect de ruj

Pigmentarea totala a buzelor este, practic, o metoda de micropigmentare ce implica realizarea conturului si umplerea buzei cu o culoare, rezultat ce imita perfect rujul. 

Micropgmentarea buzelor este cea mai versatila procedura de îmbunatatire a buzelor. Putem schimba marimea, forma si culoarea buzelor conform dorintelor tale.

 

Poti opta sa ai buze cu aspect plin, cu o culoare naturala sau dramatica.

 

În cazul în care ai buzele naturale depigmentate poti obtine buze uniform colorate cu o forma corecta

Micropigmentarea buzelor nu numai ca reuseste sa corecteze imperfectiunile, respectiv sa ofere buze frumos conturate si colorate toata ziua, dar dimineata îti lasa mai mult timp pentru tine si te scuteste de machiajul lor. 

MICROPIGMENTARE BUZE - TEHNICA LIPS SCULPT

Prin aceasta tehnica obtinem buze natural colorate, contur finisat si o usoara iluzie de volum, parând, astfel, mai sanatoase si mai senzuale.

 


Tehnica: LIPS SCULPT
Durata procedurii: 1,5 - 2 ore
Intensitate durere: mica 
Produse folosite:100% sterile 
Pigment organic: Xtreme Ombre by Ecuri 
Anestezic: crema si ser intraprocedura 
Timp de recuperare: 3 - 6 zile 
Durata rezultat: 2 - 4 ani 
Retus: facultativ

CORECTIE TATUAJ BUZE

- stergerea conturului vechi, neutralizarea si refacerea buzelor prin micropigmentarea lor (TEHNICA LIPS SCULPT) -

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make