Machiajul semipermanent este folosit pentru:

- accentuarea sprâncenelor;

- corecția formei sprâncenelor, în funcție de fizionomia feței.

Durerea este absolut personalizată: sunt persoane care au pragul durerii mai mic și altele care rezistă eroic.

 

Intensitatea durerii depinde de mai mulți factori: starea psihică actuală, hormoni, oboseală și zona în care se execută tatuajul cosmetic.

 

Însă, având în vedere rezultatul final, 1-2 ore de disconfort (neplăcere) merită pentru un machiaj impecabil.

Microblading.jpg
logo_fara_fundal_color.png

Sprâncenele

RAMA CHIPULUI TĂU

- SECRETUL FRUMUSEȚII TALE -

Ochii și buzele sunt cele care ne încadrează chipul, de aceea aspectul lor trebuie să fie mereu perfect.

Treci la secțiunea Pleoape

Treci la secțiunea Buze

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Sprâncenele au rolul a sublinia expresivitatea ochilor și reprezintă poate cel mai de preț accesoriu al feței. Din acest motiv, ele trebuie prețuite și îngrijite la adevărata lor valoare.

Datorită faptului că ochii, implicit

sprâncenele, sunt primul element al chipului la care ne uităm când cunoaștem pe cineva, este foarte important ca acestea să arate mereu perfect.

Acestea, în forma lor, pot să-ți aducă atât lumina și armonia pe chip, cât și să te îmbatrânească cu ani.

Mai exact, forma acestora te poate face să arăți mai tânără, să pari mai senină sau mai încruntată, să ai trăsături feminine sau masculine sau să-ți adauge ani vârstei.

Astfel, sprâncenele sunt cele care ne definesc chipul, de aceea este foarte important să fie mereu îngrijite.

PENSATUL...

EXTREM DE PASIONATĂ DE TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ SPRÂNCENE

Serviciul de pensat se află în top 3 servicii, cu gradul cel mai mare de fidelizare, din domeniul beauty.

 
Ceea ce ne face unici în acest serviciu este faptul că trebuie să lucrăm foarte detaliat și precis.

 

Pensatul presupune foarte multă răbdare.

 

Un alt factor este viziunea, pe care unii oameni o au mai mult sau mai puțin dezvoltată, însă aceasta se poate educa cu multă muncă. Mai ține foarte mult de îndemânare, deoarece crearea unei forme perfect conturate cu ajutorul pensetei necesită îndemânare și atenție.

Diferența dintre un artist și o persoană care se străduiește o va face talentul, cu care ne naștem sau nu, însă acesta nu se educă.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Sprâncenele joacă un rol extrem de important în modul în care arăți și pot influența starea ta aparentă de spirit.

Un look impecabil pleacă de la detaliile importante la care trebuie să fim întotdeauna atente. Astfel, dacă-ți dorești să ai un look potrivit fiecărei ocazii, nu-ți poți neglija sprâncenele.

Acestea joacă un rol important în comunicare, dezvăluindu-ne emoțiile și trăirile, iar o formă corectă a acestora poate cunoaște o expresivitate infinită.

Toate femeile merită să arate impecabil, iar sprâncenele perfecte sunt secretul unei imagini de invidiat. Acestea, parctic, ne definesc chipul, motiv pentru care trebuie să avem grijă de ele.

STILIZARE SPRÂNCENE

O formă potrivită a sprâncenelor îți va lumina foarte plăcut ochii și îți va pune în valoare trăsăturile.

Indiferent de tendințe, acestea trebuie să fie cât mai frumos arcuite și cât mai simetrice cu putință, iar forma lor nu trebuie să se abată foarte mult de la cea naturală.

În cazul în care nu ești multumită de sprâncenele tale, dacă ai secțiuni unde nu îți crește părul sau dacă le-ai tot subțiat și pensat greșit, atunci corecția lor prin machiaj semipermanent poate reprezenta o soluție.

Stilizarea și reconstrucția sprâncenelor se realizează prin utilizarea anumitor tehnici: tatuaj cosmetic, tehnica „fir cu fir” (microblading) și tehnica pudrată (Powder Effect Eyebrows).

La realizarea unei sprâncene trebuie să ținem cont în egală măsură de grosimea sprâncenelor (raportat la mărimea feței), de lungimea acestora (în raport cu mărimea ochilor), distanța dintre ele sau de zona în care așezăm punctul maxim de arcuire.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

MACHIAJUL SEMIPERMANENT

- TATUAJ COSMETIC -

Sprâncenele îți pot crea un look superb sau dimpotrivă, îl pot strica, în funcție de modul în care sunt stilizate de către un specialist. Ele îți pot micșora ochii când de fapt nu este cazul sau pot crea ideea unei fețe încruntate când de fapt ești foarte relaxată. Acesta este motivul pentru care este esențial să fim foarte atente atunci când ne îngrijim sprâncenele.


Machiajul semipermanent, parte din categoria tatuajelor cosmetice, poate schimba cu totul aspectul sprâncenelor, dar și al întregii fețe, ochii fiind, astfel, clar evidențiați.

Acesta se realizează cu o paletă de culori special create pentru sprâncene și se alege nuanța cât mai adecvată părului și pielii, pentru un aspect cât mai natural posibil.

Chiar dacă ai părul închis la culoare, totuși, nu opta pentru negru când îți alegi culoarea machiajului semipermanent pentru că îți va înăspri trăsăturile.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

MICROPIGMENTARE SPRÂNCENE
- RECONSTRUCȚIA SPRÂNCENELOR PRIN TEHNICA „FIR CU FIR” -

Frumusețea presupune să-ți pui în evidență calitățile. Sprâncenele perfect conturate și un zâmbet frumos, pot face pe oricine să arate bine!

Micropigmentarea se diferențiază față de tatuaj prin modul de lucru mai blând, calitatea deosebită a culorilor și adâncimea mai mică a implantării. Prin această metodă, sprâncenele vor avea un aspect mai natural.

Micropigmentarea sprâncenelor poate acoperi cicatricile, iar tehnica „fir cu fir", practic, reproduce firul de păr, astfel încât rezultatul să fie unul fidel și natural.
 

Micropigmentarea „fir cu fir” se potrivește și se adresează tuturor persoanelor care vor să arate impecabil, dar, în același timp, natural, cu un look fresh în orice moment al zilei.

Concret, reconstrucția sprâncenelor „fir cu fir” înseamnă implantarea și micropigmentarea culorilor sub piele, astfel încât să fie construită o iluzie optică ale unor fire de păr naturale pentru îndesirea, refacerea și definirea sprâncenelor.

Această tehnică îmbunătățește trăsăturile pozitive și le maschează pe cele negative. Micile "intervenții" în locurile potrivite vor fi suficiente pentru o mare schimbare.

Sprâncenele au rolul de a aduce lumină și tinerețe chipului. Însă, încercând să le tot modifici, le strici și nu își mai revin, iar micropigmentarea este o soluție demnă de luat în seamă.

Ochii sunt fereastra sufletului. Look-ul ochilor, cartea de vizită a personalității tale, poate fi amplificat și de un aspect bine definit al sprâncenelor.

Întreținerea sprâncenelor ar trebui să devină, în timp, parte din ritualul permanent și firesc de înfrumusețare al oricărei femei.

 Tehnica „fir cu fir” se adresează tuturor femeilor între 15 - 80

ani, fiind potrivită persoanelor care:
- au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaj;
- nu au timp, nu știu sau nu au răbdare să se machieze;
- își doresc să arate bine tot timpul;
- au nevoie de reconstrucție sau definiri.


În activitate, utilizăm echipamente noi adecvate evoluției tehnologiei de la acest moment.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

RECOSTRUCȚIE SPRÂNCENE BĂRBAȚI

Din păcate există și cazuri în care, din anumite motive, bărbații rămân fără sprâncene.

 

Am încercat să-i redau încrederea de sine acestui bărbat reconstruindu-i sprâncenele prin micropigmentare ”fir cu fir”, chiar dacă această tehnică nu este indicată la sprâncenele unde nu există fire.

Mai mult decât atât, bărbatul în cauza avusese un tatuaj vechi scos cu laser, pielea era deja arsă și, din acest motiv, pigmentul a prins foarte greu.

Acesta este rezultatul!

MICROPIGMENTARE SPRÂNCENE
- TEHNICA CU EFECT PUDRAT „POWDER EFFECT EYEBROWS” -

Sprâncenele joacă un rol esențial în fizionomia feței. Ca să strălucești, forma acestora trebuie să fie neapărat perfectă. 


Forma sprâncenelor poate înfrumuseța un chip...
De aceea, este foarte important să le acordăm o mare atenție pentru ca ele să se transforme într-un accesoriu menit să contureze plăcut fizionomia și să îi ofere un farmec deosebit.

Fără sprâncene corect realizate în funcție de fizionomia feței, orice altă metodă de înfrumusețare este incompletă.


Stilizarea sprâncenelor este un aspect important din viața tuturor femeilor.
 

Dacă ești una dintre persoanele care adoră ca sprâncenele ei să fie mereu blenduite și pudrate, atunci tehnica de micropigmentare cu efect pudrat (POWDER EFFECT EYEBROWS) este ceea ce cauți.

O mare problemă o reprezintă tatuajele vechi realizate cu pigmenți permanenți care, în timp, își schimbă culoarea și afectează rădăcina firului de păr (fire care pot fi pierdute). Din fericire există soluții: o neutralizare corectă a tatuajului și o micropigmentare prin tehnica powder aduce naturalețe chipului.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Pentru mine, o adevarată provocare rămâne corecția tatuajelor cosmetice.

 
Dacă ai avut neșansa ca în trecut să fi optat pentru un tatuaj machiaj (semi)permanent realizat la nivelul sprâncenelor, probabil ai observat că, în timp, pigmentul a avut tendința să se degradeze, iar culoarea să se transforme în gri, roșu, violet sau indigo.

Indiferent care sunt motivele care stau la baza degradării culorii machiajului (semi)permanent, un lucru este clar: un tatuaj vechi nereușit este inestetic și trebuie îndepărtat.

 
În cazul de față, tatuajul a fost îndepărtat prin neutralizare și camuflare, apoi am reușit prin intermediul tehnicii powder să-i redăm o formă corectă și o culoare corespunzătoare firelor de păr.


Forma sprâncenelor este extrem de importantă! În cazul în care acestea sunt prea subțiri, ele nu mai sunt în armonie cu trăsăturile... arată un aspect agresiv, inestetic și imatur. Dacă greșeala asupra sprâncenelor a fost realizată printr-o micropigmentare, atunci tehnica POWDER poate fi ce mai bună soluție de reparare!


Corecția tatuajelor vechi mă fascinează foarte mult, deoarece îmi dă posibilitatea să reinventez lucrări vechi de micropigmentare în unele moderne... îmi oferă șansa să intru în competiție cu mine și să-mi depășesc limitele... îmi dă ocazia să văd în fața mea un chip frumos, luminos și armonios... și, mai ales, am bucuria de a vedea strălucirea din ochii clientelor și să simt fericirea din sufletul lor! 

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Sprâncenele groase sunt din nou la modă. Dacă vrei să fii și tu în trend, însă aspectul actual al sprâncenelor tale nu se înscrie în acest curent îți voi arăta ce trebuie să faci pentru a avea sprâncene groase și frumoase! 
 

Dacă vrei ca firele de păr ale sprâncenelor să crească mai repede, încearcă două soluții naturiste: uleiul de ricin (ulei minune) sau vaselina (produs pe bază de petrol). 

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Concluzii...

Modificările minore asupra sprâncenelor au un efect major asupra aspectului integral al feței, făcând-o să pară mai luminoasă, mai odihnită, mai tânără.
 

Dorința fiecărei cliente, pentru mine, este o provocare și mă bucur de fiecare dată când reușesc să schimb ceva la înfățișarea lor și să aduc trăsăturile chipului în armonie.

Ca să strălucești trebuie neapărat să ai o formă perfectă la nivelul sprâncenelor!

Conturarea lor este o modalitate foarte bună de schimbare a look-ului în bine.

Concurența în acest domeniu este una acerbă, însă prin experiență, profesionalism și calitate, reușim să ne dezvoltăm activitatea din ce în ce mai mult, ba chiar să ne extindem într-o nouă locație ce va fi inaugurată în următoarea perioadă.

Sper că te simți frumoasă astăzi!

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Ești pasionată de cosmetică și îți dorești să profesezi în acest domeniu?

Urmează trainingul meu și vei afla toate secretele acestei activități!