Concluzii...

Modificările minore asupra buzelor au un efect major asupra aspectului integral al feței, făcând-o să pară mai luminoasă, mai odihnită, mai tânără.
 

Dorința fiecărei cliente, pentru mine, este o provocare și mă bucur de fiecare dată când reușesc să schimb ceva la înfățișarea lor și să aduc trăsăturile chipului în armonie.

Ca să strălucești trebuie neapărat să ai o formă perfectă la nivelul buzelor!

Conturarea lor este o modalitate foarte bună de schimbare în bine a look-ului.

Concurența în acest domeniu este una acerbă, însă prin experiență, profesionalism și calitate, reușim să ne dezvoltăm activitatea din ce în ce mai mult, ba chiar să ne extindem într-o nouă locație ce va fi inaugurată în următoarea perioadă.

 

Va aștept cu nerăbdare și entuziasm, dragele mele cliente, să vă pot oferi buze frumoase tot timpul, în nuanțe naturale și cu o ușoară iluzie de volum!
 

Sper că te simți frumoasă astăzi!

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Ești pasionată de cosmetică și îți dorești să profesezi în acest domeniu?

Urmează trainingul meu și vei afla toate secretele acestei activități!

logo_fara_fundal_color.png

Buzele

- SECRETUL FRUMUSEȚII TALE -

Ochii și buzele sunt cele care ne încadrează chipul, de aceea aspectul lor trebuie să fie mereu perfect.

Treci la secțiunea Sprâncene

Treci la secțiunea Pleoape

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Datorită faptului că buzele sunt printre primele elemente ale chipului la care ne uităm când cunoaștem pe cineva, este foarte important ca acestea să arate mereu perfect.

Forma acestora te poate face să arăți mai tânără, să pari mai senină sau mai încruntată, să ai trăsături feminine sau masculine sau să pari mai îmbătrânită.

Astfel, buzele sunt cele care ne definesc chipul, de aceea este foarte important să fie mereu îngrijite, voluminoase și aspectuoase.

În ultimii ani, buzele au devenit, mai mult ca oricând, un simbol al senzualității și frumuseții. Forma, culoarea și mărimea buzelor pot "vorbi" pentru și despre tine.

Buzele joacă un rol extrem de important în modul în care arăți.

Un look impecabil pleacă de la detaliile importante la care trebuie să fim întotdeauna atente. Astfel, dacă-ți dorești să ai un look potrivit fiecărei ocazii, nu-ți poți neglija buzele.

Acestea joacă un rol foarte important în comunicare, dezvăluindu-ne emoțiile și trăirile, iar o forma corectă a acestora poate cunoaște o expresivitate infinită.

Toate femeile merită să arate impecabil, iar buzele perfecte sunt secretul unei imagini de invidiat. Acestea, parctic, ne definesc chipul, motiv pentru care trebuie să avem grijă de ele.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

MACHIAJUL SEMIPERMANENT LA NIVELUL BUZELOR

- TATUAJ COSMETIC -

Buzele îți pot crea un look superb sau dimpotrivă, îl pot strica, în funcție de modul în care sunt stilizate de către un specialist.


Machiajul semipermanent, parte din categoria tatuajelor cosmetice, poate schimba cu totul aspectul buzelor, dar și al întregii fețe.

Acesta se realizează cu o paletă de culori special create pentru buze și se alege nuanța cât mai adecvată celorlalte elemente ale feței, pentru un aspect cât mai natural posibil.


Cu ajutorul unui contur de buze semipermanent iregularițățile sunt ușor ascunse.
 

În cazul în care îți dorești buze frumos conturate ori dacă vrei să le mărești puțin volumul, atunci soluția este machiajul semipermanent.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Machiajul semipermanent este folosit pentru:

- corecția formei buzelor asimetrice;

- sublinierea conturului buzelor.

Durerea este absolut personalizată: sunt persoane care au pragul durerii mai mic și persoane care rezistă eroic.

 

Intensitatea acestei dureri depinde de mai mulți factori: starea psihică actuală, hormoni, oboseală și zona în care se execută tatuajul cosmetic.

 

Însă, având în vedere rezultatul final, 1-2 ore de disconfort (neplăcere) merită pentru un machiaj impecabil.

Acest tip de machiaj este recomandat femeilor active, care vor să reducă timpul de machiaj sau persoanelor ale căror buze nu prezintă o formă bine definită.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make
www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Frumusețea presupune să-ți pui în evidență calitățile.

 

Buzele perfect conturate și un zâmbet frumos, pot face pe oricine să arate bine!
 

În funcție de ce ai nevoie, poți alege una dintre cele 3 proceduri:

1. Machiaj semipermanent al conturului buzelor: dacă buzele tale sunt simetrice, egale și bine vascularizate, poți încerca un machiaj semipermanent la conturul buzelor, în cadrul căruia se pigmentează doar conturul natural al acestora.


2. Machiaj semipermanent pentru contur și mărimea buzelor: dacă conturul natural al buzelor tale este inegal sau asimetric și ai buzele subțiri, poți încerca conturul cu mărire de buze. Practic, acolo unde este nevoie se redesenează/corectează conturul buzelor și se pigmentează spre centrul buzei. În acest fel, buzele vor fi simetrice și vor da impresia de volum.

3. Pigmentarea totală a buzelor: cel mai bun efect îl are pigmentarea totală a buzelor, prin care se obține impresia de volum, astfel că buzele cu un look șters devin vizibile, senzuale și vor arăta îngrijite tot timpul, indiferent de situație.

Prin redesenarea conturului buzelor, folosind metoda machiajului semipermanent, iregularitățile sunt ușor ascunse, iar mărirea sau micșorarea lor se realizează cu usurință.


În vederea identificării celei mai bune nuanțe, respectiv forme privind conturul buzelor, esteticiana te va consilia și îți va propune formele și culorile potrivite, în funcție de trăsăturile tale.

 

Esteticiana îți propune, însă tu alegi forma finală.


Astfel, tatuajul cosmetic al buzelor va putea produce o schimbare majoră în înfățișare.

Cel mai bun efect îl are pigmentarea totală a buzelor, prin care se obține impresia de volum, buzele cu un look șters devin vizibile și senzuale, arătând îngrijite tot timpul, indiferent de situație.

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Buze vindecate după 2 ani de la realizarea lor!

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make

Micropigmentare buze cu efect de ruj

Pigmentarea totală a buzelor este, practic, o metodă de micropigmentare ce implică realizarea conturului și umplerea buzei cu o culoare, rezultat ce imită perfect rujul. 

Micropgmentarea buzelor este cea mai versatilă procedură de îmbunătățire a buzelor. Putem schimba mărimea, forma și culoarea buzelor conform dorințelor tale.

Poți opta să ai buze cu aspect plin, cu o culoare naturală sau dramatică.

 

În cazul în care ai buzele naturale depigmentate poți obține buze uniform colorate cu o formă corectă

Micropigmentarea buzelor nu numai că reușește să corecteze imperfecțiunile, respectiv să ofere buze frumos conturate și colorate toată ziua, dar dimineața îți lăsa mai mult timp pentru tine și te scutește de machiajul lor.

MICROPIGMENTARE BUZE - TEHNICA LIPS SCULPT

Prin această tehnică obținem buze natural colorate, contur finisat și o ușoară iluzie de volum, părând, astfel, mai sănătoase și mai senzuale.


Tehnica: LIPS SCULPT
Durata procedurii: 1,5 - 2 ore
Intensitate durere: mică 
Produse folosite:100% sterile 
Pigment organic: Xtreme Ombre by Ecuri 
Anestezic: cremă și ser intraprocedură 
Timp de recuperare: 3 - 6 zile 
Durată rezultat: 2 - 4 ani 
Retuș: facultativ

CORECȚIE TATUAJ BUZE

- ștergerea conturului vechi, neutralizarea și refacerea buzelor prin micropigmentarea lor (TEHNICA LIPS SCULPT) -

www.AlinaToncean.com #AlinaToncean #Make